Pe fundul borcanului se aseaza crengutele de cimbru si marar. Gogonelele se inteapa cu furculita in mai multe locuri si se aseaza in borcan. Acesta operatie se face pentru a putea patrunde gustul de usturoi in gogonele. Apa cu sarea se pun la fiert: sarea se pune in functie de capacitatea borcanului. Daca borcanul este de 3 litri atunci puneti 3 linguri de sare mare neiodata. Cand apa clocoteste se adauga usturoiul pisat. Se lasa sa dea in 2 - 3 clocote, apoi se lasa la racit. Frunzele de telina si hreanul se pun deasupra gogonelelor pentru a sigila borcanul. Se torna apa peste gogonele si se leaga borcanele.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise