Gogonele murate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogonele
  • cimbru
  • marar
  • usturoi
  • frunze de telina
  • sare mare neiodata
  • hrean

Mod de preparare

Pe fundul borcanului se aseaza crengutele de cimbru si marar. Gogonelele se inteapa cu furculita in mai multe locuri si se aseaza in borcan. Acesta operatie se face pentru a putea patrunde gustul de usturoi in gogonele. Apa cu sarea se pun la fiert: sarea se pune in functie de capacitatea borcanului. Daca borcanul este de 3 litri atunci puneti 3 linguri de sare mare neiodata. Cand apa clocoteste se adauga usturoiul pisat. Se lasa sa dea in 2 - 3 clocote, apoi se lasa la racit. Frunzele de telina si hreanul se pun deasupra gogonelelor pentru a sigila borcanul. Se torna apa peste gogonele si se leaga borcanele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise