Gogonele umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - umplutura de sarmale
  • - gogonele (patlagele murate), cate 2 bucati de persoana
  • - bulion (pasta de tomate) - 4 linguri
  • - gogosari in otet, pentru pus capac, la gogonele (sau rosii)

Mod de preparare

Tai un capacel mic la fiecare gogonea (patlagica) murata, scoti miezul, cu ajutorul unei lingurite, daca sunt prea acre sau prea sarate le pui in apa 2 ore, dupa care, le asezi cu gura in jos, ca sa se scurga.

Le umpli, pui un capac de gogosari (rosie), torni apa cu bulion (suc de rosii), cat sa le cuprinda si le dai la cuptor.

Se pot servi oricum, vor face furori!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise