GOGOSARI CU SOS DE MUSTAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • o cana zahar
  • o cana otet
  • 1 borcan mustar dulce
  • sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Gogosarii taiati felii se calesc in ulei.Se scot cu paleta,dupa care se adauga zaharul,otetul,mustarul,sare,piper.Se fierb cateva minute pana se obtine un sos ca o smantana si se adauga gogosarii.Se mai fierb cateva minute si se amesteca usor.Se pun fierbinti in borcane,se capseaza si se pastreaza la loc racoros.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise