Gogosari deliciosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • hrean
  • usturoi
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • boabe de coriandru
  • boabe de mustar
  • Marinata:
  • 1l otet din vin
  • 400 g zahar
  • 2 linguri sare
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se indeparteaza cu grija cotoarele, se taie felii si se tin in marinata mai sus mentionata 24 de ore (in frigider), iar apoi se aranjeaza in borcane cu bucati de hrean, usturoi, foi de dafin, piper boabe, boabe de coriandru, boabe de mustar. Peste gogosari se toarna marinata si se leaga bine borcanele pentru iarna.

Daca va ramane zeama o puteti folosi la salata de varza rosie, sfecla rosie la borcane.

O sa va dau si aceste retete.

Spor la treaba!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise