Gogosari feliati in otet

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari,
  • 1/4 kg zahar,
  • 1 l otet,
  • 2 pachete conservant,
  • radacini hrean,
  • frunze telina.

Mod de preparare

Se spala si se feliaza gogosarii. Se pune toata cantitatea de gogosari intr-un vas mai mare.

Se adauga zaharul si otetul. Se lasa 24h pana se creaza un suc propriu ce acopera toata cantitatea de gogosari (pentru o buna omogenizare se mai amesteca odata la 5-6h). Se pune gogosarul in borcan(e).

Se poate adauga hreanul si verdeata. In sucul ramas se adauga pachetele de conservant. Se toarna sucul cu conservant peste gogosari.

Se poate consuma imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise