GOGOSARI IN OTET 3

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 kilograme de gogosari mari
  • 1litru otet
  • 250 grame zahar
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sare mare
  • boabe de mustar,foi de dafin.

Mod de preparare

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii taiati in jumatati sau sferturi. Se scot, se aseaza frumos in borcane de 800 de grame (sau de ce gramaj doresti), se adauga bobitele de mustar si foile de dafin si se toarna peste ei compozitia care intre timp s-a mai racit putin (ai grija sa nu se fi racit totusi prea mult).Se capseaza borcanele si se aseaza in camara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise