Gogosari in otet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 kg gogosari taiati si cântariţi,200g sare de muraturi,
  • 800 g zahar brun, 1 litru oţet de vin, un pachet conservant.

Mod de preparare

Se iau gogosarii se spala, se taie şi se curatasa nu fie stricati, se aleg doar gogosarii sanatosi.Se cintaresc si se pun într-nu recipient emailat cam de 8 kg.Se adauga toate ingredientele de mai sus peste gogosari si se la sa la macerat 24 de ore(amestecându-se de câteva ori).

Dupa ce s-au macerat se aşează in borcane de 0,800g , ori de 1 l, peste care se toarna apa rezultata din macerat, apa rezultata este suficienta pentru cantitatea de gogosari data.Se acopera cu capacul si se pune in camara.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise