Gogosari in saramura rece

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 1/2 litru otet
  • 1/2 kg zahar
  • 5 linguri sare
  • boabe piper
  • boabe mustar
  • frunze de telina

Mod de preparare

Se spala gogosari,se curata de seminte,se taie in 4 se pune in lighean,apoi se amesteca zaharul cu sarea intr-o farfurie apoi se presara peste gogosari la urma se stropeste cu otet,se lasa 24 h sa se lase zeama,cand punem in borcane taiem frunzele de telina si le punem pe fundul borcanului apoi asezam gogosari,punem boabe de piper si de mustar apoi punem zeama lasat in lighean si punem capacele,le lasam la loc racoros.

Eu am pus si conopida in ei pentru ca ne place.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise