GOGOSARI IN SOS

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari (curatati si taiati fasii)
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 500 g zahar
  • 2 linguri sare neiodata
  • 800 g pasta de tomate
  • boabe de piper
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Se amesteca incredientele si se ferb 20 min.Se adauga gogosarii si se lasa pana se inmoaie putin.Se dau deoparte,se scot gogosarii si se pun in borcane spalate si uscate f.b. apoi se adauga sosul peste ei.Borcanele se inchid cu capace s-au ceolofan si se dau la fiert in bain-marie cam o ora. Se pot pastra si un an daca, nu se termina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise