GOGOSARI IN SOS

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari (curatati si taiati fasii)
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 500 g zahar
  • 2 linguri sare neiodata
  • 800 g pasta de tomate
  • boabe de piper
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Se amesteca incredientele si se ferb 20 min.Se adauga gogosarii si se lasa pana se inmoaie putin.Se dau deoparte,se scot gogosarii si se pun in borcane spalate si uscate f.b. apoi se adauga sosul peste ei.Borcanele se inchid cu capace s-au ceolofan si se dau la fiert in bain-marie cam o ora. Se pot pastra si un an daca, nu se termina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise