Gogosari la borcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari,
  • zahar,
  • ulei,
  • otet,
  • sare,
  • frunza de visin,
  • radacina de hrean,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper, enibahar si mustar.

Mod de preparare

Cureti gogosarii de cotor, speli, lasi sa se zvante. Asezi gogosarii in tava de aragaz unsa cu ulei. In fiecare gogosar adaugi:

o lingura otet

o lingura ulei

o lingurita zahar

un varf de lingurita sare

Dai tava cu gogosari la cuptor pentru 35-40 minute. Asezi gogosarii in borcan, adaugi zeama lasata de gogosari in tava, o radacina de hrean, boabe de piper, de enibahar si de mustar, foaie de dafin si frunza de visin.

Capsezi, invelesti in paturi pana a doua zi. Este o muratura deosebit de buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise