Gogosari Murati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • Solutie:
  • ½ kg otet din vin 9 grade
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 2 cani (de 250g) zahar

Mod de preparare

Gogosarii spalati, uscati neaparat, taiati se pun intr-un vas cu 2 foi de dafin, 2 bucati de hrean taiat bastonase, boabe de piper, boabe de mustar, telina taiate rondele.

Se toarna solutia rece peste gogosari si se lasa 24 de ore. Se amesteca cu spumiera foarte des.

Se pun in borcane gogosari, se toarna zeama si se leaga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise