Gogosari murati cu conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l otet de bistrita
  • 400 gr zahar
  • 2 linguri sare mare
  • piper boabe 1 plic
  • 6 foi de dafin
  • 5 kg gogosari
  • 1 kg conopida
  • 2 ramurele de hrean

Mod de preparare

Gogosarii se taie in patru, se curata de cotoare, seminte si vene. Conopida se desface in buchetele mici. Otetul, zaharul, sarea, boabele de piper si foile de dafin se fierb. Cand compozitia incepe sa clocoteasca, se adauga gogosarii care se oparesc 3 minute. Compozitia se lasa sa se raceasca. Se aseaza gogosarii cu buchetele de conopida intre ele si se toarna compozitia rece. Deasupra se aseaza doua bucati de hrean. Se sigileaza borcanul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise