Gogosari murati cu conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l otet de bistrita
  • 400 gr zahar
  • 2 linguri sare mare
  • piper boabe 1 plic
  • 6 foi de dafin
  • 5 kg gogosari
  • 1 kg conopida
  • 2 ramurele de hrean

Mod de preparare

Gogosarii se taie in patru, se curata de cotoare, seminte si vene. Conopida se desface in buchetele mici. Otetul, zaharul, sarea, boabele de piper si foile de dafin se fierb. Cand compozitia incepe sa clocoteasca, se adauga gogosarii care se oparesc 3 minute. Compozitia se lasa sa se raceasca. Se aseaza gogosarii cu buchetele de conopida intre ele si se toarna compozitia rece. Deasupra se aseaza doua bucati de hrean. Se sigileaza borcanul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise