Gogosari opariti pentru iarna

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5kh gogosari 1 litru otet 500 grame zahar 2 linguri sare 2 linguri boabe mustar 2 linguri piper boabe 5 foi dafin o radacina de hrean 1litru jumate apa

Mod de preparare

Se spala gogosarii si se taie in 4. Se pun toate ingredientele sa fiarba. Cand a inceput sa clocotesca apa, se adauga gogosarii si se tin pana isi schimba culoarea putin. Apoi, se scot, se lasa la racit si se adauga in borcane. Se adauga si moarea care am fiert-o peste gogosari si se pune prin ei hrean taiat felii. Se capseaza borcanele si se dau la loc racoros.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise