Gogosari opariti pentru iarna

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5kh gogosari 1 litru otet 500 grame zahar 2 linguri sare 2 linguri boabe mustar 2 linguri piper boabe 5 foi dafin o radacina de hrean 1litru jumate apa

Mod de preparare

Se spala gogosarii si se taie in 4. Se pun toate ingredientele sa fiarba. Cand a inceput sa clocotesca apa, se adauga gogosarii si se tin pana isi schimba culoarea putin. Apoi, se scot, se lasa la racit si se adauga in borcane. Se adauga si moarea care am fiert-o peste gogosari si se pune prin ei hrean taiat felii. Se capseaza borcanele si se dau la loc racoros.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise