1.Se spala si se curata de cotoare si seminte gogosarii.
2.Se toaca varza, iar morcovii si telina, curatate si spalate ,se rad pe razatoarea fina.
3.Se amesteca varza cu morcovii si telina rasa si se freaca cu sare ,apoi se adauga zaharul si uleiul.
4.Se umplu gogosarii cu varza astfel pregatita si se aseaza intr-un borcan de 5 l.Printre ardei se pun foi de dafin si piper boabe.
5.Se prepara o solutie din 6 l. apa ,otet, sare, zahar, conservant.Se toarna aceasta solutie peste gogosari,se leaga bine borcanele cu doua randuri de celofan si se pun in camara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise