GOGOSARI UMPLUTI CU VARZA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6kg.gogosari rosii,
  • 2-3 verze,
  • 1 kg. morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 l. otet,
  • 1 ceasca sare,
  • 300ml. ulei,
  • 1/2 ceasca zahar,
  • 2 plicuri conservant,
  • 1/2 plic de boabe de piper,
  • cateva foi de dafin;

Mod de preparare

1.Se spala si se curata de cotoare si seminte gogosarii.

2.Se toaca varza, iar morcovii si telina, curatate si spalate ,se rad pe razatoarea fina.

3.Se amesteca varza cu morcovii si telina rasa si se freaca cu sare ,apoi se adauga zaharul si uleiul.

4.Se umplu gogosarii cu varza astfel pregatita si se aseaza intr-un borcan de 5 l.Printre ardei se pun foi de dafin si piper boabe.

5.Se prepara o solutie din 6 l. apa ,otet, sare, zahar, conservant.Se toarna aceasta solutie peste gogosari,se leaga bine borcanele cu doua randuri de celofan si se pun in camara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise