Gogosari Umpluti Cu Vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l otet
  • 1 kg zahar
  • 3 linguri sare
  • 2 kg gogosari
  • 5 kg vinete

Mod de preparare

Aceasta solutie se pune la foc si in ea se oparesc gogosarii curatati de cotoare, apoi se scug.

In fiecare gogosar se pune 2-3 felii telina (taiate fideluta), 2-3 catei usturoi si se umple cu felii de vinete (prajite in ulei si scurse in strecuratoare).

Gogosarii se aseaza in borcane, se toarna compozitia cu otet si se sterilizeaza 30 minute in baie de aburi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise