Gogosarii cu vinete - Muratura

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg de gogosarii
  • 3 kg de vinete
  • 1 l bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 bucati de foi de dafin
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de frunze de telina

Mod de preparare

Se pregateste asa:

Vinetele curatate si taiate se sareaza si se pun la scurs apoi se prajesc putin in ulei.

Gogosarii se spala si se coc la cuptor; cand sunt copti se pun intr-o oala si se sareaza ca sa se poata curata mai usor.

Se face un sos cu bulion,cu catei de usturoi,foile de dafin,legatura de patrunjel si telina si se pune pe foc pe a fierbe putin.

Apoi se cladeste in borcan in felul urmator:

- o bucata de vanata

- o bucata de gogosar

- 2 linguri de sos de bulion.

Si asa se face pana se umple borcanul.

Apoi se da la duntulit timp de 2 ore.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise