Gogosarii taiati - Muratura

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosarii
  • o lingura de mustar
  • 10 lingurite sare
  • o jumate de litru de apa
  • o jumate de litru de otet
  • o jumate de litru de ulei
  • o jumate de kg de zahar
  • o jumate de litru de bulion

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in cratita si cand incepe sa fiarba se pun gogosari spalati,curatati si taiati in cratita.

Si se amesteca 20 de minute in continuu.

Apoi se pune la dunt intre haine de pe o zi pe alta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise