Gogosarii taiati - Muratura

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg gogosarii
  • o lingura de mustar
  • 10 lingurite sare
  • o jumate de litru de apa
  • o jumate de litru de otet
  • o jumate de litru de ulei
  • o jumate de kg de zahar
  • o jumate de litru de bulion

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele in cratita si cand incepe sa fiarba se pun gogosari spalati,curatati si taiati in cratita.

Si se amesteca 20 de minute in continuu.

Apoi se pune la dunt intre haine de pe o zi pe alta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise