pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara , faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi);
umplutura:200 g cascaval , 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua;
cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta;
clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste;
sunt excelente; pot fi pregatite si cu legume sau spanac;
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise