gordon bleu fals

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara , faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi);
  • umplutura:200 g cascaval , 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua;
  • cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta;
  • clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste;
  • sunt excelente

Mod de preparare

pt. aluat: 2 oua 5 linguri ulei,putin bicarbonat,sara , faina 1 cana,si apa minerala cit cuprinde pentru a coace citeva clatite(scoverzi);

umplutura:200 g cascaval , 100 g sunca afumata (sau alt fel de sunca,ciuperci din borcan, condimente dupa gust, 2 oua;

cascavalul si sunca se taie cubulete, la fel si ciupercilesi se amesteca laolalta;

clatitele coapte su umplu pe un sfert cu aceasta cumpozitie, se impatura clatita in doua apoi inca o data rezultand un triunghicare se da prin faina si ou si dse prajeste;

sunt excelente; pot fi pregatite si cu legume sau spanac;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise