Grapefruit goji curd - crema de grapefruit si goji

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 230 ml suc grapefruit roz
  • 70 g unt
  • 110 g zahar
  • 2 lg pudra fructe goji
  • 1 lg fructe goji deshidratate
  • 2 galbenusuri
  • 2 oua intregi

Mod de preparare

1. Punem sucul de grapefruit (strecurat) impreuna cu fructele goji la fiert. Cand s-a redus la jumatate, oprim focul si-l lasam sa se racoreasca.

2. Intr-un vas de inox mixam bine untul cu zaharul.

3. Adaugam galbenusurile peste unt si mixam bine. Incorporam si cele doua oua intregi (pe rand) in compozitie, mixand bine dupa fiecare.

4. Punem vasul din inox pe baie de aburi si amestecam mereu, pana cand compozitia tinde sa se ingroase.

In momentul acesta adaugam sucul de grapefruit si pudra de fructe goji, amestecam pana cand compozitia se ingroasa atat cat sa stea pe spatele lingurii (cand se va raci complet se va ingrosa mai tare).

5. Strecuram crema printr-o sita, apoi o lasam sa se raceasca (sau nu) si o punem intr-un recipient cu inchidere etansa.

Il puteti pastra la frigider in recipent inchis cel putin o saptamana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise