Grapefruit goji curd - crema de grapefruit si goji

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 230 ml suc grapefruit roz
  • 70 g unt
  • 110 g zahar
  • 2 lg pudra fructe goji
  • 1 lg fructe goji deshidratate
  • 2 galbenusuri
  • 2 oua intregi

Mod de preparare

1. Punem sucul de grapefruit (strecurat) impreuna cu fructele goji la fiert. Cand s-a redus la jumatate, oprim focul si-l lasam sa se racoreasca.

2. Intr-un vas de inox mixam bine untul cu zaharul.

3. Adaugam galbenusurile peste unt si mixam bine. Incorporam si cele doua oua intregi (pe rand) in compozitie, mixand bine dupa fiecare.

4. Punem vasul din inox pe baie de aburi si amestecam mereu, pana cand compozitia tinde sa se ingroase.

In momentul acesta adaugam sucul de grapefruit si pudra de fructe goji, amestecam pana cand compozitia se ingroasa atat cat sa stea pe spatele lingurii (cand se va raci complet se va ingrosa mai tare).

5. Strecuram crema printr-o sita, apoi o lasam sa se raceasca (sau nu) si o punem intr-un recipient cu inchidere etansa.

Il puteti pastra la frigider in recipent inchis cel putin o saptamana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise