Grisine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 440ml apa
  • 1kg faina
  • 180ml ulei(masline)
  • 30g sare
  • 40g drojdie de bere

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pina devine o coca mai tare. Se lasa la crescut timp de 40 min dupa care cu un cutit mai lat se taie cite putin si se intind intr-o tava. Se coc timp de 15 min in cuptorul cald (180). Se pot presara cu mac sau chimen. Devin crocante si se pot minca si a 2-a zi. Sunt simple si delicioase. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise