,,Gujon picant de pui''

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4oog piept de pui
  • -200g pesmet
  • - 150g pentru prajit gujonul
  • -10g faina
  • -pentru sos:2 oua: 100g spuma de bere:
  • -o lingura mustar picant
  • -20g usturoi praf
  • -o lingura faina
  • -2og mac
  • -un praf de sare

Mod de preparare

1.Pieptul de pui se taie fisi subtiri de aceasi dimensiune si egale ca lungime daca se poate.

2.Se formeaza sosul :din 2 oua batute bine ,spuma de bere,mustarul ,macul,sare piper dupa gust,usturoiul praf.toate amestecate bine.

3 .Se tavaleste pieptul prin faina ,se introduce in sosul obtinut apoi se dau prin pesmet si se modeleaza bastonase uniforme ,se prajeste in uleiul bine incins..Il servim la diferite aperitive.POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise