Gulas cu carnaciori semi-afumati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carnaciori semi afumati
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingutita boia iute (optional)
  • 4-5 cartofi portiviti
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei sa se inmoaie. Se adauga carnaciorii taiati rondele, boiaua, ardeiul gras taiat julien, si se lasa la calit impreuna la foc mic 10-15 minute. Se adauga pasta de tomate si 500 ml apa fierbinte (sau supa de carne), cartofii taiati cubulete si se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc min 40-50 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise