Gulas de vita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr carne de vita
  • 3 cepe potrivite
  • 3 linguri grasime sau ulei
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite boia de ardei dulce - paprika
  • 1 lingurita chimen seminte
  • 1 lingurita maghiran

Mod de preparare

Intr-o cratita punem grasimea (am folosit grasime de gasca) si cind s-a incins adaugam ceapa pe care o calim cateva minute. Se adauga carnea de vita taiata cubulete si amestecam continuu pina cind se evapora tot sucul lasat de carne.

Luam cratita de pe foc si punem si boiaua de ardei dulce, amestecam si imediat adaugam apa fierbinte, aproximativ 500 ml. Revenim cu cratita pe foc, adaugam chimenul, sare dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pina se evapora toata apa.

Dupa ce apa s-a evaporat adaugam faina si prajim putin. Vom adauga apa fierbinte si amestecam. In functie de cum preferam sosul, mai gros sau mai subtire vom mai adauga sau nu apa. Adaugam si usturoiul zdrobit, maghiranul si sare daca mai este nevoie. Vom lasa sa fiarba maxim 20 minute si gulasul este gata.

Daca doriti puteti adauga si putin patrunjel verde tocat marunt.

Vom servi gulasul cu „knedla fierbinte“ care este o paine speciala pregatita la aburi sau fiarta in apa cu sare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise