GULAS VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne vita
  • 4 castraveti mari in otet
  • 2 cepe de apa
  • 300 ml apa
  • 150 ml vin rosu
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prajim ceapa in cratita, dupa care adaugam carnea taiata cubulete. Saram si piperam carnea, turnam peste ea apa si o fierbem pana se evapora aproape toata zeama. Apoi adaugam castravetii taiati felii, vinul si o mai fierbem 5 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise