Gulii umplute cu ciuperci de post

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 gulii de marime potrivita
  • 400 gr. ciuperci
  • 1 ceapa rosie de apa
  • sare,piper roz proaspat macinat sau vegeta fara sare(plafar bio),1 cub Knorr de ciuperci.
  • patrunjel,tocat foarte fin
  • 2-3 linguri de orez

Mod de preparare

Guliile se curata de coaja si se scobesc. Ciupercile se spala,se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga 2-3 linguri de orez, se stinge cu supa si se lasa sa scada.Putem sa facem supa dintr-un cubulet de supa Knorr de ciuperci. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat,foarte fin. Se umplu guliile si se aseaza intr-o cratita cu apa, dupa care se dau la cuptor,pentru cel putin 60 de minute.Este o mancare foarte gustoasa si usoara si poate fi un delicios fel de mancare de post.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise