Gulii umplute cu ciuperci de post

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 gulii de marime potrivita
  • 400 gr. ciuperci
  • 1 ceapa rosie de apa
  • sare,piper roz proaspat macinat sau vegeta fara sare(plafar bio),1 cub Knorr de ciuperci.
  • patrunjel,tocat foarte fin
  • 2-3 linguri de orez

Mod de preparare

Guliile se curata de coaja si se scobesc. Ciupercile se spala,se taie marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se adauga 2-3 linguri de orez, se stinge cu supa si se lasa sa scada.Putem sa facem supa dintr-un cubulet de supa Knorr de ciuperci. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat,foarte fin. Se umplu guliile si se aseaza intr-o cratita cu apa, dupa care se dau la cuptor,pentru cel putin 60 de minute.Este o mancare foarte gustoasa si usoara si poate fi un delicios fel de mancare de post.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise