Gustari din fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 strugure alb si unul negru
  • 1 ciocolata
  • glazura roz
  • bete de decor ptr. cocktail
  • 100g fulgi de cocos

Mod de preparare

Boabele de struguri se insira pe betisoarele de lemn. Ciocolata se lasa langa o sursa de caldura, intr-un vas sa se topeasca. Betisoarele se aseaza pe o farfurie si se toarna peste ele ciocolata sau glazura topita. Se rasucesc apoi betisoarele intr-o farfurie cu fulgi de cocos. La sfarsit se aseaza betisoarele pe un platou. Se pot folosi si alte fructe.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise