Hamburger

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata amestec de vita cu porc;
  • 2 oua;
  • 1 lingura de ketchup;
  • oregano sau alte condimente dupa gust;
  • sare;
  • piper;
  • paine pentru hamburgeri;
  • branza topita;
  • salata.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele prezentate mai sus (in afata de paine, branza topita si salata) si se lasa circa jumatate de ora inainte de a se prepara hamburgerii. Dupa ce a trecut aceasta jumatate de ora incepem sa pregatim hamburgerii cu ajutorul unei forme speciale sau, daca nu avem, cu mana. Mie mi-au iesit 6 hamburgeri din acest aluat pe care i-am prajit la foc potrivit pe ambele parti.

Se taie painea in jumatate, se pune o felie de branza si dupa aceea se adauga hamburger-ul fierbinte.

Se mai pot adauga salata verde sau varza, castraveti murati, maioneza, ketchup, mustar sau alte ingrediente dupa gustul dumneavoastra. Se poate folosi garnitura de cartofi sau salata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise