Hamsii crocante

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 de grame de hamsii:
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la o mandarina
  • 2 catei de usturoi
  • 50 de ml de vin rosu
  • condiment de peste
  • Putin unt topit sau ulei
  • 2 frunze de fain
  • Pentru prajit:
  • malai
  • faina

Mod de preparare

Taiati capetele si cozile hamsiilor, dupa care le spalati foarte bine in multe ape. Apoi, pregatiti o marinata din toate ingredientele mentionate mai sus, in care adaugati pestisorii si ii dati la rece pentru cateva ore. Apoi, dati fiecare peste in parte prin malai, dupa care prin faina. Se prajesc ori la cuptor, ori in tigaie, in baie de ulei. Se potivesc excelent langa o mamaliguta si niste mujdei.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise