Hamsii la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr hamsii mai marisoare
  • 1 lamaie
  • 100 gr pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 pagar vin alb
  • ulei
  • 2 cepe.

Mod de preparare

Hamsiile se spala si se curata,ceapa se toaca pestisori,lamaia se taie rondele subtiri,pasta de tomate se dizolva in vin cu un praf de sare.Se unge o tava se pun hamsiile,se acopera cu ceapa,apoi se toarna vinul cu pasta de tomate.Deasupra se pun feliile de lamaie si se introduce la cuptor pana ce scade zeama dar nu de tot.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise