Hamsii la grill

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg de hamsie;
  • - sare;
  • - piper;
  • - usturoi granulat;
  • - bete pentru frigarui;

Mod de preparare

1. Se curata hamsia de intestine, se spala si se lasa la surs.

2. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza cu sare, piper si usturoi granulat si se da la rece pentru 30 de minute.

3. Se aprinde intre timp grillul de la cuptorul aragazului si se incalzeste.

4. Apoi se insira pestisorii pe bete de frigarui si se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pentru copt.

5. Se lasa in cuptor 5-7 minute, apoi se intorc si se mai lasa pe atat.

Eu i-am servit cu garnitura de cartofi natur, cu zeama de lamaie si un mujdei usor de usturoi. Se pot servi si cu mamaliguta calda si cu aceleasi sosuri.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise