Hamsii proaspete la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr hamsii
  • 2 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • patrunjel
  • 40 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Hamsiile se curata, se spala si se aseaza pe un servetel ca sa absoarba apa. Usturoiul taiat marunt se amesteca cu patrunjelul taiat marunt, pesmetul, sare si piper.

Se unge o tava cu ulei si se pune jumatate din amestecul obtinut si deasupra se aseaza hamsiile. Peste ele se pune restul de amestec.

Se amesteca zeama de lamaie cu putin ulei si se varsa peste hamsii. Se da la cuptor pentru 20 25 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise