HARBUJI LA MARINAT ALIONA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Frnza de hran
  • Frunza visin
  • Frunza dafin
  • Usuroi
  • 1 lingura varf zahar
  • 1 lingura rasa sare
  • o lingurita rasa sare lamaie
  • 3 pastile ASPIRINA
  • Pentru borcanul de 3 litri

Mod de preparare

Se taie feliile subtiri,se baga in borcan,deasupra se pun ingredientele,oparesti o data si capsezi(adica torni apa clocotita).Le bagi la patura. Pofta buna la iarna.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise