HARBUJI LA MARINAT ALIONA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Frnza de hran
  • Frunza visin
  • Frunza dafin
  • Usuroi
  • 1 lingura varf zahar
  • 1 lingura rasa sare
  • o lingurita rasa sare lamaie
  • 3 pastile ASPIRINA
  • Pentru borcanul de 3 litri

Mod de preparare

Se taie feliile subtiri,se baga in borcan,deasupra se pun ingredientele,oparesti o data si capsezi(adica torni apa clocotita).Le bagi la patura. Pofta buna la iarna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise