Heringi cu cartofi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g heringi (filé, nesarati),
  • 800 g cartofi rosii mici,
  • 2 legaturi ridichi,
  • 4 cepe verzi,
  • 1 mar mare acru,
  • 1 legatura marar,
  • 200 g smantana dulce (sau frisca nebatuta),
  • 1/2 l lapte,
  • 50 g maioneza,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1/2 lingurita chimen,
  • 1 varf de cutit zahar,
  • sare,
  • piper alb macinat.

Mod de preparare

Se zvanta filé-urile de peste intr-un servet si se tin in lapte circa doua ore. Se spala cartofii si se fierb 20 de minute - cu capac - in apa cu sare si chimen. Cepele curatate se taie rondele, la fel si ridichile, iar mararul se toaca marunt. Se curata cartofii de coaja si se taie rondele; heringii se sterg cu hartie absorbanta si se taie fasii late de 2 cm. Se prepara sosul, amestecand maioneza cu smantana si cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza bine. Se curata si marul, se taie cubulete si se amesteca cu toate celelalte ingrediente si cu sosul de maioneza si smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise