Heringi marinati, cu salata de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat,
  • 50 cl lapte,
  • 2 cepe (daca se poate rosii),
  • 1 morcov,
  • 4 cepe de arpagic,
  • 4 foi de dafin,
  • 1 legatura cimbru verde,
  • 2 cuisoare,
  • 20 boabe de piper negru,
  • 10 boabe de coriandru,
  • 50 cl ulei de masline.

Mod de preparare

Inmuiati fileurile de peste in lapte, lasati-le 2 ore sa se desareze putin, scurgeti-le si zvantati-le bine cu un servet.

Curatati toate cepele si tocati-le marunt. Curatati morcovul si taiati-l rondele. Zdrobiti boabele de piper si de coriandru.

Puneti intr-un vas de pamant, alternativ, fileurile de hering si toate condimentele si ierburile. Turnati deasupra uleiul, acoperiti vasul cu un capac si lasati pestele sa se marineze 24 de ore in partea de jos a frigiderului.

Scoateti pestele din marinata cu 30 de minute inainte de a-l servi, cu o salata calduta de cartofi alaturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise