Heringi marinati, cu salata de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-5 persoane): 12 fileuri de hering afumat,
  • 50 cl lapte,
  • 2 cepe (daca se poate rosii),
  • 1 morcov,
  • 4 cepe de arpagic,
  • 4 foi de dafin,
  • 1 legatura cimbru verde,
  • 2 cuisoare,
  • 20 boabe de piper negru,
  • 10 boabe de coriandru,
  • 50 cl ulei de masline.

Mod de preparare

Inmuiati fileurile de peste in lapte, lasati-le 2 ore sa se desareze putin, scurgeti-le si zvantati-le bine cu un servet.

Curatati toate cepele si tocati-le marunt. Curatati morcovul si taiati-l rondele. Zdrobiti boabele de piper si de coriandru.

Puneti intr-un vas de pamant, alternativ, fileurile de hering si toate condimentele si ierburile. Turnati deasupra uleiul, acoperiti vasul cu un capac si lasati pestele sa se marineze 24 de ore in partea de jos a frigiderului.

Scoateti pestele din marinata cu 30 de minute inainte de a-l servi, cu o salata calduta de cartofi alaturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise