Hot chocolate

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g ciocolata (orice preferati,eu am folosit una cu 74% cacao)
  • 100g cacao
  • 150g zahar pudra
  • 2 linguri de amidon
  • 200ml lapte
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Eu m-am pregatit pentru iarna cu cateva borcane maaari cu pudra pentru ciocolata calda si cateva retete pentru Craciun !

Pudra pentru ciocolata calda o puteti tine intr-un borcan iar cand frigul va invaluie,linistiti-l cu o ciocolata fierbinte cu marshmallows ♥

Ciocolata o rupeti bucati si o puneti in blender pentru a o transforma intr-o pudra. Adaugati apoi si cacaua,amidonul,zaharul pudra si omogenizati-le pe toate! Intr-o cratita puneti laptele si putina esenta de vanilie ,adaugati 2-3 lingurite de pudra pentru ciocolata calda.Amestecati continuu cu un tel si lasati la foc mic pana ce laptele incepe sa fiarba.

Intr-o cana puneti ciocolata calda si marshmallows si bucurati-va de iarna ♥

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise