HREAN LA BORCAN

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 legaturi de hrean (cam 300 g)
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cescuta otet.

Mod de preparare

Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si zaharul pana la topirea zaharului si se pune in borcan. Este foarte potrivit langa carne de porc afumata, sau ca umplutura la rulouri de sunca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise