Hribi cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg hribi
  • sare
  • ulei dupa gust
  • 1 capatana de usturoi

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa rece, dupa ce s-a separat palaria de codita.

Prima apa se arunca, apoi se fierb in apa calda cat sa le acopere.

Se fierb la foc mic pana se inmoaie.

Se pregateste un sos din ulei, usturoi si sare.

Se servesc fierbinti, stropiti cu sos si cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise