Humus reţetă originală

Humus reţetă originală

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut - 300 gr
  • Seminte de susan -100 gr
  • Usturoi - un catel (un bob)
  • Ulei de masline- 50 ml
  • Suc de la jumatate de lamaie (sau dupa gust)
  • Sare
  • 50 ml apa

Mod de preparare

Nautul se lasa cateva ore in apa sa se inmoaie apoi se fierbe bine in apa cu sare.
Semintele de susan, cu uleiul de masline, cu usturoiul cu, zeama de lamaie si cu apa se pun intr-un blender unde se paseaza foarte bine; se adauga nautul fiert si continuam sa pasam. Se potriveste de sare si gata.
O super mancare de post. Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise