Humus reţetă originală

Humus reţetă originală

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut - 300 gr
  • Seminte de susan -100 gr
  • Usturoi - un catel (un bob)
  • Ulei de masline- 50 ml
  • Suc de la jumatate de lamaie (sau dupa gust)
  • Sare
  • 50 ml apa

Mod de preparare

Nautul se lasa cateva ore in apa sa se inmoaie apoi se fierbe bine in apa cu sare.
Semintele de susan, cu uleiul de masline, cu usturoiul cu, zeama de lamaie si cu apa se pun intr-un blender unde se paseaza foarte bine; se adauga nautul fiert si continuam sa pasam. Se potriveste de sare si gata.
O super mancare de post. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise