Iahnie de fasole cu carnat la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g fasole uscata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • Sare, piper, cimbru si ulei de masline
  • Suc de rosii
  • 4 carnati

Mod de preparare

Fasolea se alege si se pune de cu seara in apa calda, acest lucru face sa scada timpul de fierbere. A doua zi se pune la fiert si prima apa se arunca, a doua apa se fie deja fierbinte pentru a nu se intrerupe fierberea. Se pune ceapa si morcovul tocate (eu le-am tocat cu tocatorul electrica caci altfel plange bebele ca-l ustura ochii de la ceapa ). Se potriveste dupa gust cu sare, piper, cimbru si ulei. Aproape de sfarsit se pune si sucul de rosii. Se lasa la fiert inca 10 min.

Carnatii se pun pe gratar, crestati.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise