Iahnie de fasole cu carnati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g fasole uscata
  • 400g carnati afumati
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe mari
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.

A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.

Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.

Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.

Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise