Iahnie de fasole cu carnati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g fasole uscata
  • 400g carnati afumati
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe mari
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.

A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.

Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.

Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.

Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise