IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -fasole uscata -1kg
  • -ciolan -1kg
  • -ceapa -300g
  • -bulion -100g
  • -sare -50g
  • -piper -20g
  • -usturoi granulat -5g
  • -cimbru -3g
  • -foaie de dafin -5g
  • -marar -100g

Mod de preparare

Fasolea uscata se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se strecoara si se pune din nou la fiert. Ciolanul se portioneaza si se pune la fiert cu fasolea. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se pune la calit cu ulei, se adauga bulionul si se condimenteaza. Dupa ce fasolea a fiert se adauga sosul format si foaia de dafin, usturoiul granulat si se lasa sa scada. Se servesta calda cu marar tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise