Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -250gr fasole(boabe mici)
  • -morcovi
  • -ceapa
  • -sare
  • -piper
  • -ciolan afumat
  • -boia
  • -piper

Mod de preparare

Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare, in acelasi timp se pune intr-o alta oala la fiert ciolanul in apa, dupa ce s-a fiert fasolea se scoate cu polonicul supa dar se mai lasa si cu fasolea putina, se face ingroseala intr-o tigaie cu ceapa taiata cubulete, se lasa la dustuit putin si se adauga faina(3 lg) si boia si se pune peste fasole, se amesteca pe foc incet si treptat se adauga supa ce am separat-o, scoaptem de la fiert ciolanul si il dezosam. Se poate servii cu ceapa dustuita in ulei cu putina boia.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise