iahnie de fasole cu sunca afumata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,250 g fasole alba
  • 0,150 g sunca afumata
  • 0,250 g ceapa
  • 0,200 ml suc de rosii(sau o lingura cu bulion)
  • 0,050 ml ulei
  • piper
  • dafin
  • cimbru

Mod de preparare

- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara se pune in apa si sare si se lasa la fiert pana este bine fiarta

- ceapa se taie marunt, se pune la inabusit la foc mic cu ulei si 3 linguri de apa,se adauga sunca taiata cubulete piperul, foaia de dafin, cimbrul, fasolea, apa cit sa le acopere,se da la cuptor pt 30 minute,adaugind apa daca este nevoie,se pune sucul de rosi si se mai lasa 15 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise