Ice caffe latte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cafea preparata fara zahar
  • 150-200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 30 gr ciocolata amaruie
  • 2-3 linguri lapte

Mod de preparare

Cafeaua preparata trebuie sa fie tare si o lasam sa se racoreasca putin, cat sa nu fie fierbinte.

Luam o forma de cuburi de gheata, turnam cafeaua in forme o bagam la congelator pana se formeaza cuburi de cafea.

Rupem ciocolata bucatele, adaugam laptele, o punem pe baie de aburi la topit.

Dupa ce s-a topit, luam pahare si facem modele pe ele cu ciocolata.

Intr-un pahar punem laptele, 1 lingurita zahar si cam 6 cuburi de cafea.

Amestecam bine si servim. Puteti adauga si un mot de frisca!

Cuburile de cafea ajung pentru 3 portii de ice caffe latte.

Este grozav in aceste zile calduroase. Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise