ice tea II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *un plic de ceai NEGRU
  • *o felie de lamaie
  • * 250 ml apa
  • *zahar dupa gust pt indulcirea ceaiului

Mod de preparare

Intrun ibric se fierbe apa .Se adauga plicul de ceai negru si se lasa cca. 2 minute.continutul de pune intr-o cana (cana sa nu fie de sticla)se adauga felia de lamaie si zaharul.Ceaiul de lasa sa se raceasca cca.15 minute si dupa preferinta se pune la frigider sau se serveste asa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise