Icre

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g icre
  • 50 g paine
  • 150-200 ml ulei
  • 1 ceapa mica
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 2-4 linguri apa minerala.

Mod de preparare

Se ia o felie de paine de aproximativ 50 g si se inmoaie in apa rece. Se stoarce bine si se taie bucatele mici. Intr-un castron amestecati icrele cu painea pana se fac pasta. Se toarna o parte din ulei putin cate putin si amesteca bine. Daca puneti prea mult ulei odata exista riscul sa nu-l puteti incorpora si sa se taie. Se pune zeama de lamaie, iar ulei.Daca nu mai „inghite” ulei puteti pune putina apa minerala care le si albeste. Se gusta si se potriveste de zeama de lamaie si de sare. Se taie o ceapa mica in cubulete mici si se amesteca cu icrele. Se lasa la frigider cateva ore si se servesc cu paine proaspata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise