Icre de crap

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 de grame de icre
  • o ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • doua linguri de smantana
  • doua feli de paine
  • o cescuta de lapte si 800g ulei.

Mod de preparare

Daca icrele sunt sarate se desareaza (o jumatate de ora in apa rece apoi se scurg foarte bine)  se pun intru-n castron inalt si se bat cu mixerul la viteza mica si se toarna treptat cate putin ulei,cand incep sa se intareasca (sa stea mixerul in picioare) se pune painea care intre timp a fost inmuiata in lapte si se scurge bine apoi se pune smantana si ceapa taiata marunt sau data prin razatoare se pune lamaia (dupa gust). pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise