Iepure cu usturoi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure(aprox.1kg)
  • 6 catei de usturoi
  • 500ml supa de carne
  • 250ml vin alb
  • o crenguta de rozmarin(sau uscat)
  • un strop de otet
  • o frunza de dafin
  • cateva boabe de piper negru
  • faina
  • ulei de masline

Mod de preparare

Bucatile de iepure se dau prin faina si se pun la prajit cate 3,4 min pe fiecare parte intr-o tigaie mai mare cu 5,6 linguri de ulei de masline.Se adauga usturoiul curatat si taiat feliute si se caleste putin.Vinul se amesteca cu un strop de otet,se adauga peste iepure si se lasa sa scada putin.Se adauga supa calda,restul de ingrediente si se fierbe la foc mic cca 20min.Se potriveste de sare si se poate servi cu cartofi natur.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise