Iepure de camp cu masline la cuptor

Timp pregatire
1590 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 iepure de circa 2-3 kg.
  • masline 200 g
  • 2 kg vin alb
  • 3-4 morcovi taiati rondele
  • 2 cepe taiate rondele
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 2 lingurite de delicat
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita piper boabe.
  • inca 1 kg de masline

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati potrivite se spala cu apa fierbinte si otet,dupa aceea se spala cu apa rece.Dupa aceea se tine la macerat 24h.Se scoate din aceasta compozitie,se aseaza intr-o tava de bagat la cuptor.cu legumele din vins e adauga o ceasca de ulei si se mai pun 1 kg de masline.Se pun la cuptor pt 2-3h.cand este aproapegata se stropeste cu vin alb.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise