Iepure gustos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure cu ficat
  • 1 ceapă
  • 3 felii de salam tăiate gros
  • 1 lamaie
  • 1 foaie de dafin
  • usturoi
  • vin alb

Mod de preparare

Taie iepurele în bucăţi.

Cu ficatul fa un sos,pune-l intr-o tigaita si rumeneste-l putin cu ceapa si feliile de salam.Stropeste sosul cu sucul de la lamiae si apoi pune amestecul in mixer,fruleaza-l si lasa-l sa se odihneasca.

Iepurele prajeste-l pe ambele parti cu dafin si vin alb.Fierbe-l la foc mic adaugand din cand in cand supa de legume.Cand este fiert,adauga sosul si amesteca la foc mic.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise